Despre noi

Povestea noastra

Am inceput activitatea  in anul 1992 cu  o moara de grau si o brutarie  in  Satu Mare, important  centru istoric, cultural si economic, situat la hotarul de Nord-Vest al tarii, la granita cu Ungaria.

Ca urmare a dezvoltarii continue si a cresterii cererii pentru diversitate si calitate pe piata de panificatie, am facut o serie de investitii, atat in infrastructura cat si in tehnologie, astfel incat in prezent putem face fata unei cereri in crestere, la cele mai inalte standarde de calitate.

Istoricul nostru

Din punct de vedere al capitalului uman, am inceput in 1992 cu un numar de 5 angajati. In prezent numarul acestora depaseste 200 de angajati calificati la cele mai inalte standarde, cu misiunea de a satisface prin rezultatul muncii lor, consumatorii de produse de PANIFICATIE, PATISERIE SI COFETARIE. Pe parcursul dezvoltarii noastre am creat in cadrul relatiilor de munca, standarde comportamentale ce desavarsesc identitatea companiei atat in relatia cu furnizorii si partenerii nostri cat si in relatia cu consumatorii.

Prin grija permanenta legata de calitatea produselor, avem implementat si mentinem un certificat “Sistemul de Management al Calitatii conform ISO 9001 : 2008”. De asemenea, avem implementat si mentinem un sistem de management al sigurantei alimentului “ISO 22000 : 2005”.

Standarde inalte

Pasiune

Responsabilitate

Calitate

Daniel

Fabrica de paine

In 2006 inauguram noua fabrica care se intinde pe o suprafata de peste 1500 mp., utilata cu cea mai noua tehnologie de import Germania si Italia, marindu-ne astfel capacitatea de productie. Noul spatiu al fabricii ofera posibilitatea cresterii dimensiunii productiei, atat cantitativ cat si calitativ, dar si in ceea ce priveste diversitatea acesteia.